Господин Кошлуков, проявата Ви от днес е недопустима не само

...
 Господин Кошлуков, проявата Ви от днес е недопустима не само
Коментари Харесай

Кошлуков, поведението ти е недопустимо!

 Господин Кошлуков, проявата Ви от през днешния ден е неприемлива освен за водещ на наблягам национална, т.е. поставяща стандартите на държание, телевизия, още по-малко за програмен шеф. Очаквам оставката Ви.
Не става дума за това, че някой Ви бил обидил. Такава е ориста на доста обществени персони, такива са полезности и нравите в българското общество. От Вас се допуска да служите за образец при превъзмогване на тези дефицити и налагането на балансиран и благосклонен звук. Нито един от гостите ви в студиото не ви е обидил. В качеството на хазаин договорката е Вие да бъдете гостолюбив, учтив и вежлив, по отношение на гостите си.

Показвате “рога ”. Намирам за несвоевременно продължение на директорството Ви в Българска национална телевизия, да не приказваме за позицията на водещ. Нямате минимално нужните качества – нямате образование и самообладание.
Вероятно си мислите, че трупате точки и благосклонност към себе си в сътрудниците в Българска национална телевизия, които Ви считат за непознато тяло. Хората нападат Българска национална телевизия във Ваше лице за едностранчивото покриване на митингите и с това мъчно може да се спори. Репортерите са авансово инструктирани какво и по какъв начин могат да отразяват.

Не поддържам крайните “зелени ” и доста техни рискови претенции – както това че вкараха в умишлено подвеждане и манипулираха хората по тематиката с шистовия газ, по-късно с редица сондажи, с концесиите в Трън, редица излизащи от обикновено възпитание крайни позиции. Подготвят се да блокират и новите планове за газова инфраструктура. Изобщо са спънка пред индустриалното развиване. Но в никакъв случай не съм си разрешава да отхвърлям правото им на друго мнение.

И в този момент тематиката в Банско не е единствено, даже толкоз, дали ще има нов въжен превоз и писти. С това се разграничавам от тях – до момента в който създадат въжен превоз или писти ще мине време и ще може да се реагира. Това, против което не стачкуват е убийството на Банско като извънредно историческо завещание. Старите банскалии са ходили по Европа и са донасяли културата и строили с историческа мяра, която и през днешния ден възхищава.

Какво ще оставят днешните банскалии и най-много прищълците – конфекция, неподдържана и изчезнала съответна инфраструктура. Старите банскалии са оставили непреходна историческа стойност, въпреки и лимитирана в центъра в няколко улици. Новите генерации ще унишожат тази неповторима стойност като я размият с новите всеобщи свидетелства за липсва на усет, на лакомия и безнравственост.

Не зная дали си давате сметка, че по този метод няма по какъв начин да останете в Българска национална телевизия.

Коментарът е от профила на Илиян Василев във Facebook
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР